Vliegende ijsvogel, Acrylverf met papier, stof, pailletten, kant, glitters etc., 50×50 cm, €545

Utrechtseweg 310
6812 AR Wageningen
info@petracrielaard-lohuis.nl | www.petracrielaard.nl

Mijn naam is Petra Crielaard, kunstenaar.

Ik woon in Wageningen met mijn man, twee kinderen en onze labrador.
Sinds 2016 heb ik mijn atelier in Arnhem. Met ruim veertig kunstenaars werk ik daar te midden van een parkachtig landschap in ateliergebouw B46 in Arnhems Buiten.
In de natuur vind ik mijn inspiratie voor schoonheid, echtheid en puurheid.
Tijdens wandelingen met mijn hond, alleen of samen met vrienden, hardlopend door het stiltegebied, of schoffelend in de moestuin kijk ik om me heen en geniet ik.

Mijn werk bestaat uit grote en kleine schilderijen op papier of op doek. Ik schilder met acrylverf en allerlei materialen zoals stoffen, papier, glitter en glimmers.

Het zijn fantasielandschappen waar het kleurrijk is en waar het sprankelt, licht en luchtig is. Of waar je je juist veilig en geborgen voelt.

Met grote snelle streken begin ik een werk en werk zo steeds verder uit naar detail. De natuur is rijk vertegenwoordigd met bloemen, bomen, bergen of beekjes, soms zijn er dieren aanwezig zoals herten die grazen, vogels die vliegen of reusachtige vlinders die fladderen. Een overdaad aan stippen, bellen, versieringen, organische lijnen die als een patroon over het landschap gelegd worden laten een bijzondere sfeer ontstaan.

Als je naar mijn werk kijkt, neem dan even de tijd voor jezelf. Laat je meenemen in een wereld van schoonheid waar je je kunt verwonderen. Een wereld waar je geniet: speels, sprankelend en bijzonder.

www.instagram.com/petracrielaard/ www.facebook.com/petra.crielaardlohuis