Strand, half glanzend fotopapier, 44×59 cm, € 257

Tarthorst 211
6708 HJ Wageningen
jj.crielaard@gmail.com | www.joriscrielaard.nl

Mijn naam is Joris Crielaard (21), ik kom uit Wageningen en ik ben altijd creatief bezig. Na de middelbare school ben ik fotografie gaan studeren. Tijdens deze opleiding ben ik steeds meer gaan beseffen hoe mooi ik het vind om dingen te kunnen creëren.

Mijn fotoseries beginnen altijd met een concept. Dit concept kan een klein idee zijn of een groot uitgewerkt plan. Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s een gevoel kunnen overbrengen. Ook met passie en creativiteit mensen verrassen, mensen blij maken, zin geven in het leven en mensen positieve inspiratie geven. Dit zie je naast de foto’s ook terug in collages die ik maak.

Naast fotograferen maak ik ook muziek onder de naam JOCRI. Mijn passie voor muziek is begonnen met het luisteren naar Hip Hop.
Doordat dit mij zo aansprak ben ik me gaan verdiepen in het maken van muziek. Momenteel ligt mijn focus vooral bij het genre Disco House. Bij mijn singles heb ik eigen collages gemaakt met de titels: Power of Yet, Second Phone Call en Yes or No. Je kunt ze bekijken op mijn Spotify account.
In de toekomst wil ik muziek combineren met fotografie, hierdoor komt er nog meer gevoel en kracht in de kunst.

“De wereld een beetje mooier maken.”

www.instagram.com/jocrielaard/