Aanmelding Montmarte aan de Rijn 2022

Montmartre aan de Rijn 2022

Aankondiging en aanmelding deelnemers

Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 20 augustus de sprankelende ‘Franse markt’ met kunst, snuisterijen en vermaak wederom georganiseerd. Heb jij als Wageninger iets te bieden wat passend is in de sfeer van Montmartre aan de Rijn? Je kunt jouw kunst of producten aanbieden op een van de kramen op het plein voor de Bergstraatkerk of het 5 Meiplein. Meld je snel aan. Vol = vol.

Tijdens de komende Wageningse Cultuur Zomer 2022 vindt de derde editie plaats van Montmartre aan de Rijn. Het evenement was vorig jaar een van de hoogtepunten van de zomer. Het evenement wordt georganiseerd door Culturele Ronde Wageningen en Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) e.a.

Het programma voor de performances is voor een groot deel al gevuld. Maar vind jij dat je hier ook bij moet zijn als (minder bekende) Wageningse maker, stuur dan een mailtje, dan kunnen we kijken of we nog ruimte kunnen creëren.

Interesse om mee te doen met dit heerlijke evenement, meld je dan voor 1 augustus a.s. aan via info@cultureleronde.nl. Zie voor inspiratie de webpagina over Montmartre 2021: www.cultureleronde.nl/montmartre-aan-de-rijn-2021. Het hele zomerprogramma is binnenkort ook te lezen op www.wageningsecultuurzomer.nl.

Deel deze pagina